Αγαπημένα της εβδομάδας #5

Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα post με τα αγαπημένα της εβδομάδας!

Αρχικά, θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι εντελώς άσχετο με beauty ή skincare.
Ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα στο ps3 ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια ever, το Dark Souls. Δε θα πω πολλά…Πεθαίνεις με το παραμικρό…(το λέει και το τραιλερ,χαχα),αλλά η ευχαρίστηση που παίρνεις όταν βγάζεις ένα από τα boss μετά από πχ 10 προσπάθειες, δεν περιγράφεται…

 

Από μουσική τώρα, τον τελευταίο καιρό ακούω συνεχόμενα το live των sound horizon, Triumph.Οι sound horizon είναι μια γιαπωνέζικη “fantasy” μπάντα. Αυτό που μου αρέσει σ’αυτούς είναι ότι κάθε album τους έχει μια θεματολογία, και τα live τους είναι κάτι σαν θεατρική παράσταση. Το αγαπημένο μου κομμάτι από το συγκεκριμένο live είναι το παρακάτω…(έχει και υπότιτλους)

 

 

Συνεχίζω με τα προιόντα που αφορούν το μακιγιάζ.. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με την παλέτα της thebalm, την Balm Voyage Vol. 1! Άψογη απόδοση των χρωμάτων, μέχρι το βράδυ.. Στο παρακάτω post στο facebook, ανέβασα πως ήταν το μακιγιάζ ματιών μου μετά από 12 ώρες(δες το σχόλιο που έχω κάνει κάτω από τη φωτογραφία)…Ευτυχώς την πρόλαβα ίσα ίσα πριν σταματήσουν να την βγάζουν (έβγαλαν και vol2, αλλά δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα)

Το σημερινό μου μακιγιάζ!! Αυτή τη βδομάδα “παίζω” με την theBalm Balm Voyage! Vol. 1! 🙂

Posted by Pixel Perfect Beauty on Wednesday, June 10, 2015

 

Συνεχίζω με το BB cushion από Innisfree. Είχα πάρει το water glow & long stay,αλλά τελικά άνοιξα το water glow! Μου αρέσει το αποτέλεσμα μου δίνει, και έχει ικανοποιητική διάρκεια.  Θα κάνω αναλυτικό review τις επόμενες ημέρες.

innisfree-water-glow-cushion

 

Τέλος, λάτρεψα το χρώμα του Etude House Enamelting στην απόχρωση #13. Μπορείς να δεις το video tutorial για τα gel νύχια εδώ. Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις gel νύχια στο σπίτι…

Εσένα ποιά είναι τα δικά σου αγαπημένα;

Φιλιά,
Σοφία

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.