Benefit brow bar, αξίζει;

BrowBar_Logo_2012_0

Γεια σου beauty,
Μετά από τόσο καιρό που ακούω για τα Βenefit Brow bar αποφάσισα να κλείσω ραντεβού για να δω αν όντως αξίζει τα 14ευρώ και τον ντόρο που γίνεται διαδικτυακά…
Οπότε σκέφτηκα…τι καλύτερο από το να το δοκιμάσω και να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σου.

Σκεφτόμουν να πάω λίγο πριν τις γιορτές (αρχές Δεκεμβρίου), αλλά όταν πήγα στα sephora για να κλείσω ραντεβού, η κοπέλα μου είπε ότι είναι κλεισμένη μέχρι τις πρώτες μέρες τ​ης​ νέας χρονιάς. Τολμώ να πω ότι σοκαρίστηκα, γιατί ναι μεν είχα ακούσει ότι έχει πολύ κόσμο, αλλά δε​ν​ περίμενα να έχει και λίστα αναμονής….
Τελικά τα παράτησα και είπα ότι θα πάω από τη νέα χρ​ο​νι​ά​ να τα δοκιμάσω…και να’ μαστε…

Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν, έκλεισα ραντεβού.H Πέμπτη που μας πέρασε​, ήταν η μεγάλη μέρα και πήγα στο κατάστημα της Ερμού. Λόγω εκπτώσεων γινόταν ένας χαμός και περίμενα λίγα λεπτά μέχρι να είναι διαθέσιμη η κοπέλα.

Με ένα χαμόγελο με υποδέχτηκε η Ειρήνη -η κοπέλα της Benefit- και με ρώτησε ακριβώς τι θέλω να κάνω… Eίδε με προσοχή το σχήμα των φρυδιών μου και αποφάσισε ποιο είναι το ιδανικό για το σχήμα του προσώπου μου. Με μάλωσε κιόλας γιατί είχα βγάλει κάποιες τρίχουλες λίγες μέρες πριν το ραντεβού – ε δεν άντεξα, θα αποκτούσα μονόφρυδο σε λίγο(χαχα)..
Αφού αποφασίστηκε το σχήμα άρχισε να βγάζει τα εργαλεία. Πολλές σπάτουλες μιας χρήσης, βουρτσάκι μιας χρήσης για να χτενίσει τις τρίχες, ψαλιδάκι, και φυσικά τις ταινίες. Σε ένα τεράστιο μπολ ήταν το κερί έτοιμο λιωμένο..Για να πω την αλήθεια δε θυμάμαι ακριβώς ποιο μου είπε ότι ήταν το μείγμα, το μόνο που θυμάμαι είναι η ζεστή αίσθηση που είχε το κερί όταν ακούμπαγε το δέρμα μου.. 😛

Η Ειρήνη μου είπε ότι για να αποκτήσω τέλειο σχήμα θα χρειαστεί να αφήσω να φρύδια μου να μεγαλώσουν τελείως πριν ξανακλείσω ραντεβού και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μετά από 2 ραντεβού τα φρύδια μου θα έχουν το επιθυμητό σχέδιο.
Η διάρκεια της αποτρίχωσης μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, όπως μου είπε η ​Ε​ιρήνη. Τα άτομα με χοντρή μαύρη τρίχα μπορεί να χρειάζονται κάθε 2 εβδομάδες,,… οι πιο τυχερές μπορούν να αντέξουν και 1 μήνα χωρίς να βγάλουν τα φρύδια τους, μπορεί και παραπάνω…

Αφού αποφασίστηκε λοιπόν το σχέδιο, ξεκίνησε η διαδικασία. Μου έδειξε στον καθρέφτη που ακριβώς θα επέμβει και συμφώνησα… Έκανε γρήγορες κινήσεις με ακρίβεια…Κάθε φορά χρησιμοποιούσε και διαφορετική σπάτουλα για να απλώσει το κερί… Αφού τελείωσε με τον σχηματισμό, πήρε το τσιμπιδάκι και μου έβγαλε μικρές τριχούλες γύρω γύρω που ήταν μικρές για να τις πάρει το κερί… Προσπάθησε να τα φέρει σε μια ισορροπία και να ετοιμάσει το σχέδιο και για τις επόμενες φορές.. Έκανε πολύ καλή δουλειά και θα ζητήσω την Ειρήνη ξανά την επόμενη φορά.

Γενικές εντυπώσεις:
Μου άρεσε πολύ η εμπειρία. Αν και δεν ήμουν τόσο φαν της αποτρίχωσης στα φρύδια πιο παλιά, τώρα έχω γίνει. Αν κρατάει όσο υποστηρίζουν, τότε σίγουρα αξίζει τα 14 ευρώ…Με προσοχή και συνέπεια μπορείς να τα διατηρήσεις για αρκετούς μήνες μόνη σου μετά την αποτρίχωση… Σίγουρα θα ξαναπάω…
Αν στο προτείνω;;;;; Σίγουρα…Ιδιαίτερα αν έχεις καιρό να τα βγάλεις..Θα σου δώσει σχήμα αμέσως και το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να διατηρείς.

Μετά από ένα μήνα θα αναβαθμίσω ξανά το post με τη διάρκεια & ίσως με το επόμενο ραντεβού μου…

Ελπίζω να σε βοήθησε το post.
Φιλιά,
Σοφία

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.