Brilliant Smart Finger

Τον τελευταίο καιρό έχω πορωθεί με τα beauty tools που κυκλοφορούν. Στο τελευταίο μου beauty haul, σου έδειξα μερικά από αυτά που αγόρασα. Το συγκεκριμένο προιόν αν και ήρθε αργότερα από τα άλλα προϊόντα, θέλω πολύ να σου μιλήσω για αυτό.

Στο προηγούμενο beauty post μου για την υγρή σκια από Touch in Sol σου ανέφερα την πόρωση που έχω με την κορεάτικη εκπομπή getitbeauty όπου είναι αποκλειστικά για μακιγιάζ και skincare. Αναφέρουν πολλές μάρκες, πολλά προϊόντα και beauty tools. Πραγματικά κάθε φορά πρέπει να κρατάς σημειώσεις… Τελοσπάντων, σε μια από αυτές τις εκπομπές είδα και το beauty tool που θα σου μιλήσω σήμερα. Είναι μια, ας το πούμε “ηλεκτρική σπάτουλα”, της εταιρείας brilliant.

brilliant4

Πριν σου μιλήσω για την εταιρεία και για το προϊόν θέλω να σου πω λίγα λόγια για τον λόγο που έκανε την εταιρεία να δημιουργήσει τέτοια είδους προϊόντα. Σίγουρα στην Ελλάδα ή σε κάποια από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ο δερματολόγος είναι ο ιατρός που επισκεπτόμαστε μόνο όταν έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το δέρμα μας. Δεν πάμε να τσεκάρουμε πως είναι το δέρμα μας, να κάνουμε κάποια θεραπεία ενυδάτωσης ή κάποιο μασάζ σε εβδομαδιαία βάση, ούτε καν σε μηνιαία – τουλάχιστον εγώ. Στην Κορέα υπάρχει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα πίσω από τον δερματολόγο. Είναι από τους γιατρούς που επισκέπτονται συχνά για να κάνουν ελέγχους στο δέρμα τους, να κάνουν θεραπείες κτλ. Ο δερματολόγος εκεί ίσως είναι κάτι σαν κέντρο περιποίησης, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό τον όρο. Σε αυτά τα κέντρα περιποίησης λοιπόν, χρησιμοποιούν διάφορα εργαλεία που κάνουν τα προϊόντα να εισχωρούν πιο βαθιά στο δέρμα και ουσιαστικά βλέπεις και πιο γρήγορα τα αποτελέσματα… Προφανώς, η κάθε επίσκεψη στον δερματολόγο κοστίζει ακριβά, οπότε πολλές εταιρείες έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν εργαλεία που θα έχουν τα αποτελέσματα ενός κέντρου περιποίησης, αλλά να μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου. Πολλά προϊόντα κυκλοφορούν στην αγορά και τάξουν θαύματα, λίγα όμως είναι αυτά που τα τηρούν.

brilliant2

H εταιρεία είναι μια από τις πρωτοποριακές στο χώρο της ομορφιάς και δημιουργεί μοναδικά και μοντέρνα προϊόντα αισθητικής και πάνω απ’ όλα καινοτόμα. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι από τα πιο καινοτόμα που έχω δοκιμάσει. Όπως μπορείς να καταλάβεις και από τον τίτλο, είναι ουσιαστικά μια σπάτουλα – ένα έξυπνο δάχτυλο αν θέλεις – που βοηθάει το προϊόν που απλώνεις να απορροφηθεί καλύτερα. Όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, στο πάνω μέρος του έχει ένα μεταλλικό κομμάτι. Αυτό το κομμάτι αντιλαμβάνεται και μεταφέρει τον ηλεκτρισμό που έχεις στο σώμα σου – μέσα από το μεταλλικό κομμάτι – στην μεταλλική άκρη του. Μόλις ακουμπήσεις την μεταλλική άκρη της σπάτουλας στο δέρμα σου αρχίζει να κάνει δονήσεις. Με τη βοήθεια αυτών των δονήσεων το προϊόν απορροφάται γρηγορότερα και εισχωρεί πιο βαθιά στο δέρμα. Το καλύτερο είναι ότι με χαλαρώνει απίστευτα μιας και οι δονήσεις είναι ένα είδος μασάζ προσώπου. Το χρησιμοποιώ κυρίως για να απλώσω την κρέμα ματιών στην περιοχή γύρω από τα μάτια, καθώς επίσης και στα σημεία που έχω ρυτίδες έκφρασης. Σίγουρα δεν περιμένω θαύματα, π.χ ότι θα εξαφανιστούν οι ρυτίδες, αλλά ελπίζω ο συνδυασμός δονήσεων και αντιρυτιδικής κρέμας να κάνουν κάτι καλύτερο από ένα απλό άπλωμα στο δέρμα.

brilliant3

Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει τα εξής:

  • Η κρέμα ματιών απορροφάται σχεδόν στον μισό χρόνο
  • Το πρωί που το χρησιμοποιώ, το πρήξιμο που μπορεί να έχω στα μάτια από τον ύπνο μειώνεται
  • Αλλαγή στις ρυτιδούλες κάτω από τα μάτια μου δεν έχω παρατηρήσει ακόμα
  • Ιδιαίτερα χαλαρωτικό μασάζ στο πρόσωπο

brilliant5

Σίγουρα με 3 εβδομάδες δοκιμασίας σε ένα τέτοιο beauty tool δε μπορείς να έχεις ξεκάθαρη εικόνα. Θα ανανεώνω συνεχώς το review μου ανάλογα με τα αποτελέσματα που βλέπω!

Σε γενικές γραμμές:
Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα και σαν υλοποίηση. Χρειάζεσαι μόνο μια μπαταρία ΑΑΑ και έχεις ένα πολυεργαλείο στα χέρια σου. Αν δουλεύει; Σίγουρα κάνει την κρέμα να απορροφάται στον μισό χρόνο.. Για τα αποτελέσματα του μασάζ που κάνει στο πρόσωπο θα σε ενημερώσω μελλοντικά που θα το έχω χρησιμοποιήσει παραπάνω..

Αν σου κίνησα το ενδιαφέρον και θέλεις να το δοκιμάσεις, μπορείς να το βρεις εδώ. Το bbcosmetic.com ήταν αρκετά ευγενικό να μας δώσει τον κωδικό WK625UV9 έτσι ώστε κάθε αναγνώστρια του pixelperfectbeauty.com να έχει 8% έκπτωση σε κάθε παραγγελία.

* Ο κωδικός ΔΕΝ είναι affiliate – δεν κερδίζω χρήματα από αυτόν

Ελπίζω να βρήκες αυτό το ποστ χρήσιμο!
Μέχρι την επόμενη φορά..
Φιλιά,
Σοφία

One Reply to “Brilliant Smart Finger”

  1. Wow, this product looks really interesting 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.