Etude House Big Cover line

Γεια σου beauty,

Σήμερα επιστρέφω με το αναλυτικό review για τη σειρά της etude house, big cover που βγήκε πριν λίγο καιρό. Η συγκεκριμένη σειρά έγινε τεράστιο hit στην Κορέα, από τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας της και μπορώ να καταλάβω γιατί. Στο video που θα βρεις στο τέλος της σελίδας σου δείχνω πως κάθονται τα προιόντα στο δέρμα μου και γενικές παρατηρήσεις κατά την εφαρμογή.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα:

Big Cover BB Concealer (στην απόχρωση 02):

etude1
Είναι μια BB κρέμα που σύμφωνα με τις οδηγίες δίνει καλή κάλυψη. Όντως,από την πρώτη κιόλας στρώση έχεις μέτρια που μπορείς να τη χτίσεις σε full. Η σύστασή της είναι αρκετά παχιά και σετάρει σχετικά γρήγορα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πρέπει να το “δουλεύεις” ανα περιοχή, δηλαδή να βάλεις από λίγο σε ένα μέρος του προσώπου σου, να το απλώνεις και μετά πάλι το ίδιο σε άλλη περιοχή. Σαν προϊόν δεν είναι βαρύ στο δέρμα και το αφήνει να αναπνέει. Η διάρκεια της είναι ικανοποιητική και δεν κουνιέται από τη θέση της.

2
Αυτό που παρατήρησα μετά από λίγες μέρες αφότου γύρισα το βίντεο, είναι ότι όταν βάλεις παραπάνω από 2 στρώσεις αρχίσει να δείχνει έντονα τους πόρους. Αν το σετάρω με μια πούδρα που δίνει το blur εφέ, τότε η bb κάθεται τέλεια. Αν χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε άλλη, οι πόροι μου τονίζονται περισσότερο.

etude4

Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά αν βρω συγκεκριμένο τρόπο, σίγουρα θα τον ανεβάσω. Αν δεν έχεις γενικά θέμα με τους πόρους τότε είναι μια bb cream που πρέπει να δοκιμάσεις.

etude5

 

Big Cover Concealer Cushion (στην απόχρωση Peach Pink):

etude3
Το concealer της σειρά big cover έρχεται σε μια ιδιαίτερη συσκευασία. Θυμίζει αρκετά το στιλό που χρησιμοποιούσαμε στο σχολείο. Στο μπροστινό μέρος έχει ένα σφουγγαράκι, ένω στο τέλος έχει ένα κουμπί. Όταν πατάς το κουμπί, ελευθερώνεται προϊόν στο σφουγγαράκι. Αρκετά βολικό θα έλεγα για την εφαρμογή κάτω από τα μάτια, αλλά όχι τόσο υγιεινό για οποιαδήποτε άλλη περιοχή -ιδιαίτερα σε περιοχές με σπυράκια. Η απόχρωση είναι ιδανική για να εξουδετερώσεις τους μαύρους κύκλους – έχει πορτοκαλί υποτόνους-, χωρίς όμως να ξεχωρίζει. Αν δεν βάλω καθόλου πούδρα το προϊόν κάθεται τέλεια και δεν τονίζει τις γραμμές. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε πουδρενιο προϊόν, μου φαίνεται ότι αλλάζει η σύσταση του και τονίζει έντονα τις γραμμές που έχω κάτω από τα μάτια. Σίγουρα δεν είναι από τα concealer που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις baking μετά.

4
Χωρίς πούδρα η διάρκεια είναι πάρα πολύ καλή, οπότε σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ να το χρησιμοποιώ χωρίς να το σετάρω. Είναι εύκολο στη μεταφορά και το έχω μόνιμα στο νεσεσέρ που παίρνω κάθε μέρα μαζί μου.

Look at my eyes eyeshadows (BE109,PK013,GR707)
etude2

Η Etude house έχει από τις πιο οικονομικές σκιές της αγοράς που έχουν τόσο καλη απόδοση, κατά την άποψή μου, και αυτές οι 3 δε θα μπορούσαν να διαφέρουν. Αρχικά έχουν πολύ όμορφη συσκευασία. Σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο το 2016 είναι η “χρονιά της μαϊμούς – the year of the monkey”, γιαυτό και η εταιρεία δημιούργησε αυτές τις Limited edition σκιές που έχουν πάνω τους το πρόσωπο μιας μαιμούς. Είναι τόσο cuteeee <3 <3 <3
3

(αριστερά)PK013: Μπεζ με λίγο glitter
(μέση)BE109:Καφέ (taupe) απόχρωση με χρυσούς ιριδισμούς.
(δεξιά)GR707: Πράσινο (είναι λίγο ιδιαίτερο, όταν δεν πέφτει το φως θυμίζει καφέ, όταν πέφτει το φως είναι πράσινο)

1

Στην παρακάτω φωτογραφία έχω βάλει την BB cream και το concealer.

20160220_201350

Αυτό ήταν το Pinky pird box της Etude House. Πως σου φάνηκαν τα προϊόντα;;
Φιλιά,
Σοφία

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.