Etude House Snowy Dessert Collection

be906c3d4e000d9f965c57148355aad7

Γεια σου beauty!

Σήμερα είμαι πολύ ενθουσιασμένη μιας και θα σου ανακοινώσω οτι είμαι officially νέο μέλος της pinky bird οικογένειας της Etude House. Τι σημαίνει αυτό;  Η εταιρεία κάθε χρόνο διαλέγει έναν αριθμό από bloggers από όλον τον κόσμο και τους στέλνει κάποια από τα καινούρια προιόντα που λανσάρουν για review. Είμαι μια από τις bloggers και για τους επόμενους μήνες θα μοιράζομαι μαζί σου την απόψη μου για τα νέα προιόντα της εταιρείας. Επειδή μπορεί να ρωτήσεις αν μπορείς να πάρεις κι εσύ στα χέρια σου ένα τέτοιο κουτάκι, δυστυχώς το κουτί δεν πωλείται ξεχωριστά, είναι μόνο για promotion.

Πάμε όμως στο κουτάκι..

Το κουτί είναι αρκετά ταλαιπωρημένο…Λογικά το κούριερ δε του συμπεριφέρθηκε με αγάπη, όπως θα έπρεπε, αλλά αυτά συμβαίνουν.

etude12

Μαζί με το κουτί ήρθε και ένα περιοδικό με K-beauty, όπου μέσα εξηγεί διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα skincare προιόντα το χειμώνα, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας που έχεις. Πολύ ενημερωτικό και με πολλά μυστικά μέσα! Θα τα μοιραστώ μαζί σας σε επόμενα post ή video, γιατί δε πρέπει να μείνουν μόνο στις σελίδες του περιοδικού.

etude1

Μόλις άνοιξα το κουτάκι, μέσα είχε ένα πολύ όμορφο φάκελο με το λογότυπο της εταιρείας, και μέσα είχε 2 φυλλάδια με τα προιόντα που έχει μέσα το κουτάκι. Πολύ ωραία παρουσίαση…

etude13

Το κουτάκι έχει μέσα 2 μολύβια play 101 στην χριστουγεννιάτικη συσκευασία τους, ένα blush, ένα pudding tint και ένα σετ με δείγματα από τη νέα σειρά skincare που βγήκε στις αρχές του φθινοπώρου.

etude2

Πρώτο προιόν που έπιασα στα χέρια μου είναι ένα blush. Δυστυχώς ήρθε σπασμένο, οπότε θα βάλω και την φωτογραφία πως ειναι κανονικά πριν σπάσει

blush1

Η εταιρεία μου ξαναέστειλε το blush, οπότε πλέον έχω ανανεώσει όλες τις φωτογραφίες με το καινούριο… 🙂

blush4 Δεν ειναι πολύ χαριτωμένο??

Το κουτί της συσκευασίας θυμίζει φούρνο, έχει κουμπάκια On/Off, θερμοκρασίας κτλ. Ανοίγει συρταρωτά και όταν βγάλεις το ρουζ από το απο το κουτί, σου θυμίζει το εσωτερικό του φούρνου.

blush3

 

Η συσκευασία περιέχει το blush -είναι το ανθρωπάκι- και ένα highlighter που είναι γύρω γύρω. Δυστυχώς στο δικό μου, το blush με το highligter έχουν γίνει ένα, οπότε δε μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το καθένα ξεχωριστά. Σαν χρώμα είναι όμορφο στο δέρμα. Είναι ένα πορτοκαλοκαφέ και πιστεύω οτι ταιρίαζει στις ανοικτόχρωμες επιδερμίδες, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, για χειμώνα δε ξέρω αν θα το πρότεινα. Στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες ίσως να μην φαίνεται τόσο έντονα, αλλά σίγουρα θα δίνει μια λάμψη.  Στο ίδιο σχέδιο βγαίνει και μια απόχρωση για contouring μαζί με highlighter.

blush2

 

blush5 (αριστερά είναι το highlighter, δεξιά το blush)

blush6

 

etude5

Σαν γλυκάκι έρχεται το pudding tint. Έχει μια πολύ ιδιαίτερη gelly υφή, που θυμίζει όντως ζελέ. Η σειρά έχει 4 αποχρώσεις, ενώ εχει πάρα πολύ καλή απόδοση, με το πρώτο πέρασμα. Το μεγάλο αρνητικό τους είναι ότι τονίζει υπερβολικά τις γραμμές. Αν έχεις ξηρά χείλη σίγουρα δε σου το προτείνω. Τα δικά μου χείλη δεν είναι τόσο ξηρά, αλλά και πάλι μετά από ώρα το tint τονίζει έντονα τις γραμμές.

etude6

Τέλος θα σου μιλήσω για τα μολύβια! Το κουτάκι ήρθε με 2 μολύβια της σειράς play 101, στις αποχρώσεις 71 και 73. Τα συγκεκριμένα μολύβια είναι από τα αγαπημένα μου, έχουν έντονη απόδοση από το πρώτο πέρασμα ενώ η διάρκεια τους είναι ικανοποιητική.  Από τις συγκεκριμένες αποχρώσεις το 71 είναι ένα ροζ μολύβι με χρυσαφή ιριδισμούς όταν πέφτει το φως πάνω του, ενώ το 73 είναι ενα μπεζ μολύβι με παρόμοιους χρυσαφή ιριδισμούς.

etude10

Τέλος, μέσα στο κουτάκι είχε δείγματα από τη νέα σειρά skincare που έχει βγάλει η εταιρία. Ήρθαν και τα 4 οργανωμένα μέσα σε ένα μικρό χαριτωμένο κουτάκι.

etude14

Συγκεκριμένα, τα δειγματα είναι:

  • Serum ματιών
  • Κρέμα ματιών
  • Toner
  • Emulsion

etude15

Για να δεις πως καθονται τα προιόντα, ετοίμασα και ένα video με first impression για αυτά, το οποίο μπορείς να δεις παρακάτω:

Σου προτείνω σίγουρα τα μολύβια της σειράς play101 και το tint. Είναι λίγο ιδιαίτερο και θέλει να έχεις ενυδατώσει καλά τα χείλη σου, αλλά το χρώμα είναι υπέροχο και μένει στη θέση του. Για το blush, ίσως είναι πολύ πορτοκαλί για το χειμώνα πιστεύω – τουλάχιστον για τη δική μου επιδερμίδα που είναι τόσο άσπρη. Θα το χρησιμοποιήσω περισσότερο την άνοιξη και το καλοκαίρι πιστεύω.

Έχεις χρησιμοποιήσει προιόντα της etude house; Τι θα ήθελες να δοκιμάσεις;
Φιλιά,
Σοφία

One Reply to “Etude House Snowy Dessert Collection”

  1. […] πακέτο, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post, είναι pr κουτί και το στέλνει η εταιρεία σε Bloggers ανα […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.