JOHN NOA WORTS Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς

Γεια σου beauty! Ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!!

Σήμερα επιστρέφω με ένα review, για ένα προϊόν τελείως διαφορετικό απ’ ό,τι συνήθως, ένα σιρόπι υγείας και ομορφιάς. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το προϊόν στο official site της εταιρίας.

Αν και γενικά δεν είμαι φαν στην ιδέα να παίρνεις τέτοιου είδους σιρόπι, είπα να το δοκιμάσω μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία. Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα περίπου και μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει αποτελέσματα. Πάμε όμως να το δούμε αναλυτικά.

White-Tall-Cardboard-Square-Opened-Box
Η συσκευασία:

Η συσκευασία του είναι η κλασσική που έχουν τα σιρόπια, με τη μόνη διαφορά ότι το μπουκαλάκι είναι πλαστικό.

Το προϊόν:

Υπάρχουν 2 σειρές προϊόντων: σιρόπι υγείας και ομορφιάς & σιρόπι υγείας. Η πρώτη σειρά έρχεται σε 3 “γεύσεις”, Βανίλια Φράουλα, Ανανάς και Σοκολάτα, ενώ η δεύτερη έχει 4 εκδόσεις για διαφορετικές λειτουργίες :  Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, Κατάλληλο για Διαβητικούς, Κατάλληλο για Ενυδάτωση και Κατάλληλο για Δυσκοίλιους(τα 2 τελευταία θα προστεθούν σύντομα στη σειρά τους).

Η ιδέα της εταιρίας μου αρέσει πολύ. Σύμφωνα με το site τους “τα WORTS φτιαγμένα από τα καλύτερα φυτικά εκχυλίσματα, δίνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, εξισορροπούν τον οργανισμό στην κατάσταση που πρέπει να είναι σύμφωνα με την ηλικία του. Επαναφέρουν τη φυσική τάξη και αποδίδουν όλα αυτά που πρέπει να απολαμβάνουν οι άνθρωποι.” Ένα επίσης σημαντικό είναι ότι παρασκευάζονται στην Ελλάδα με όλες τις πιστοποιήσεις και μόνο με ενεργά φυσικά συστατικά ενώ οι συνταγές αποτελούν εμπειρία και αποτέλεσμα αναζήτησης πολλών ετών.

Φτάνει όμως με τι λέει το site και πάμε να δούμε αν όντως δουλεύει.

Από τη σειρά Υγείας και Ομορφιάς έχω τη γεύση Βανίλια Φράουλα.  Παίρνω 1 κουτάλι της σούπας ημερησίως- όπως λένε και οι οδηγίες. Η γεύση μου φαίνεται υπερβολικά γλυκιά για το πρωί..Τη συνηθίζεις μετά από λίγες μέρες βέβαια..

Για να καταλάβεις όμως αν δούλεψε το σιρόπι ή όχι θα πρέπει να σου περιγράψω μια ημέρα (εργάσιμη) το πρόγραμμά μου..

Μια καθημερινή ημέρα ξεκινάει στις 7.45 περίπου που ξυπνάω (ζόμπι και μετά από 100 ξυπνητήρια – ξυπνάνε μαζί μου και οι γείτονες χαχα).Αφού ετοιμαστώ/ντυθώ/κάνω το μακιγιάζ μου κτλ κτλ φεύγω από το σπίτι. Οδηγώ 1 ώρα περίπου μέχρι τη δουλειά μου. Από την στιγμή που πάω στη εταιρία μέχρι την ώρα που θα σχολιάσω είμαι μπροστά από τον υπολογιστή (και προφανώς πολύ stress και deadlines, όπως σε κάθε δουλεία πιστεύω). Η επιστροφή είναι κι αυτή 1 ώρα περίπου. Όταν φτάνω στο σπίτι είναι συνήθως 8 με 8.30μμ – τις καλές μέρες. Γυρνάω τόσο κομμάτια που θέλω τουλάχιστον 1 με 1.30ώρα να κάτσω να χαλαρώσω και δεν έχω καθόλου ενέργεια για οτιδήποτε… Κατά τις 10μμ με 11μμ θα αρχίσω μαγείρεμα για την επόμενη ημέρα (αν δεν έχω ήδη φαγητό έτοιμο) και κοιμάμαι στις 1 με 2 το ξημέρωμα.Επειδή και η διατροφή έχει το δικό της μέρος, μπορώ να πω ότι τρώω σχετικά υγιεινά. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι και ό,τι καλύτερο… Λίγες ώρες ύπνου, στρες και γενικά μια υπάρχει μια μόνιμη πνευματική και σωματική κόπωση.

Αφού έχεις μια εικόνα της καθημερινότητάς μου, μπορώ να σου αναφέρω τι άλλαξε από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ το σιρόπι.

Την πρώτη εβδομάδα δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα κάτι άλλο πέρα από μια γενική τόνωση. Τι εννοώ; Εκεί που δε μπορούσα να σηκωθώ το πρωί με την καμία και είχα 100 ξυπνητήρια, πλέον ξυπνάω εύκολα και δεν είμαι τόσο ζόμπι όσο παλιά. Στη δεύτερη εβδομάδα παρατήρησα μια ενέργεια που απλά δεν ήξερα ότι υπήρχε. Επιστρέφω σπίτι κουρασμένη μεν, αλλά όχι εξουθενωμένη όπως παλιά. Εκεί που ήθελα 1 ώρα να χαλαρώσω από τη στιγμή που μπαίνω σπίτι, τώρα μπορώ σχεδόν αμέσως να κάτσω να κάνω μικρές δουλίτσες ή να μαγειρέψω. Στην τρίτη εβδομάδα παρατήρησα διαφορά στα νύχια. Πάντα χρησιμοποιώ βάση που τα σκληραίνει,διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν μακρυά πάνω από 2 ημέρες.Τώρα όμως μου φαίνονται πιο σκληρά και δε σπάνε τόσο εύκολα. Στα μαλλιά δε μπορώ να πω ότι παρατήρησα κάποια αλλαγή, μιας και δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα.

Σε γενικές γραμμές:

Μου αρέσει το σιρόπι και θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια από τις υπόλοιπες “γεύσεις” της σειράς. Στο προτείνω αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τις κλασσικές βιταμίνες. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αντικαταστήσει την διατροφή σου. Λειτουργεί σαν βοήθημα σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή για να έχει αποτελέσματα.
Εσύ θα δοκίμαζες τέτοιου είδους σιρόπι;;;
Φιλιά,
Σοφία

Το προιόν μου στάλθηκε για review. Οι απόψεις όμως είναι δικές μου και ειλικρινής.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.