Αγαπημένα κραγιόν

‘Εχω μια ιδιαίτερη λατρεία στα κραγιόν τους τελευταίους μήνες, αλλά το αποκορύφωμα έγινε τους 2 τελευταίους…Από τα κραγιόν μου έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω που τα φοράω συνεχόμενα και είναι πλέον τα αγαπημένα κραγιόν μου.

Συγκεκριμένα:

ΜΑΤΤΕ:

Golden rose: Πολύ σταθερά με έντονη απόδοση. Έχουν γύρω στα 4 με 5ευρώ που είναι μια super τιμή για την ποιότητά τους. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

2

4

MUA: Σταθερό με καλή απόδοση! Είναι μια πολύ καλή και φθηνή λύση, αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη μάρκα δε κυκλοφορεί στην Ελλάδα!!!

3

 

 

Lioele L’Cret Miracle Magic Lipstick SPF14. Super αγαπημένο… Είναι μεγάλης διάρκεις, αδιάβροχο και δε περιέχει parabens. Αλλάζει το χρώμα του ανάλογα με το pH της επιδερμίδας μας και κάθε φορά βγάζει διαφορετική απόχρωση. Πέρα από όλα αυτά μου αρέσει που είναι πολύ ενυδατικό! Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται πολύ ανοικτό ροζ. Στα χείλη έχει εντελώς άλλο χρώμα…

8

Τελευταία 2 αγαπημένα από την εταιρία Avon στις αποχρώσεις fuchsia fever και high society!

7

high-societyΤο high society είναι 2 χρώματα σε ένα.Με έχει βολέψει πάρα πολύ όταν θέλω να μετατρέψω το πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω πάρα πολλά καλλυντικά! Είναι ωραίο το αποτέλεσμα και όταν τα 2 χρώματα αναμειχθούν.